De International Nature and Forest Therapy Alliance (INFTA) heeft in juli 2022 een opleidingsweek in Hamburg georganiseerd en Shinrin-yoku Nederland was van de partij! Hoe die cursusweek verlopen is kan je lezen in de blogs over de opleiding.

De INFTA opleiding duurt een half jaar en leidt tot een diploma met internationale accreditatie en volwaardig lidmaatschap van INFTA.

Komende maanden zullen de tochten van Shinrin-yoku Nederland in het kader van de opleiding staan, en dat wordt heel tof! Veel nieuwe oefeningen, een uitgebreidere theeceremonie en een meet&greet with a tree. 

En om het extra leuk te maken zijn de tochten op 21 augustus, 17 september, 29 oktober, 26 november en 24 december gratis voor alle deelnemers! Een vrijwillige bijdrage na afloop wordt gewaardeerd maar is zeker niet verplicht. Ook een prachtige kans om eens kennis te maken met shinrin-yoku voordat je een (half) jaar abonnement neemt.

Vanwege de opleiding zullen alle tochten de komende maanden in Wolfheze plaatsvinden. De locatie details ontvang je na aanmelding via info@shinrin-yokunederland.nl. Alle tochten zijn op zaterdag (behalve 21 augustus) van 10 tot 12 uur. In de mail kun je aangeven op welke dag je mee wilt en wat je contactgegevens zijn.

Je bent van harte welkom om mee het bos in te gaan!

Abonnementen

 • Jaarabonnement Shinrin-yoku Way of Life
  Abonnement om maandelijks deel te nemen
  De locatie wordt aangekondigd op de website
  Jij gaat voor een vitaal leven, in volle verbinding met je eigen natuur. Een jaar lang ga je iedere maand mee op shinrin-yoku tocht en ervaar je de ontspanning van het bos.
  Delen
 • Proefabonnement Shinrin-yoku Way of Life
  Abonnement om maandelijks deel te nemen
  De locatie wordt aangekondigd op de website
  Wil jij ook een vitaal leven leiden? In verbinding zijn met je eigen natuur? Ga een half jaar lang maandelijks mee op een shinrin-yoku tocht van twee uur en ervaar de ontspanning van het bos.
  Delen