top of page

vr 02 okt

|

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze

Shinrin-yoku Schrijftochten (Haiku, Poëzie en Korte Verhalen)

Ga mee op drie schrijftochten! De natuur is uitbundig, voluit vruchten dragend. En als je goed kijkt zie je overal kleine wondertjes: rode besjes, actieve insecten en gekleurde bladeren. Wat zie jij in de natuur? Ga mee op tocht en vang de levenskracht van de natuur op schrift.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Shinrin-yoku Schrijftochten (Haiku, Poëzie en Korte Verhalen)
Shinrin-yoku Schrijftochten (Haiku, Poëzie en Korte Verhalen)

Tijd en locatie

02 okt 2020, 10:30 – 16 okt 2020, 13:00

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze, Wolfhezerweg 17, 6874 AA Wolfheze, Nederland

Over het evenement

Je doet alledrie de schrijfwandelingen mee! Iedere wandeling duurt twee en een half uur. Zorg dat je laagjes kleding aan hebt zodat je, ondanks de verwachte fijne temperatuur, het niet koud krijgt bij de schrijfoefeningen. Tijdens de tocht zullen we regelmatig stil staan om de natuur te observeren, en ontdekkingen op te schrijven. Aan het begin van de eerste tocht krijg je een goodiebag met o.a. schrijfmateriaal en een zitlap. Onderweg krijg je een kopje thee en iets lekkers. 

Bij deze schrijftochten staan respectievelijk Haiku's (4 september), Poëzie (11 september) en Korte Verhalen (18 september) centraal. 

Tickets

  • Shinrin-yoku Schrijftocht

    Dit ticket bevat driemaal een wandeltocht van twee en een half uur met schrijfoefeningen, inclusief goodie bag, kop thee en versnapering.

    € 127,00
    Btw: +€ 26,67 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page