© 2019 Shinrin-yoku Nederland. Proudly created by PGHH

Shinrin-yoku
Way of Life

Shinrin-yoku Nederland is op zoek naar tien pioniers

Kies in 2020 voor een nieuwe manier van leven en doe mee met het jaarprogramma Living the Shinrin-yoku Way of Life. Ga de uitdaging aan en ontdek jezelf, voluit genietend in de natuur. Wat ga je naast ontspanning, nieuwe energie en blijdschap ervaren? Het gevoel gezamenlijk met iets moois bezig te zijn, verbinding met je wandelmaatjes en met de Shinrin-yoku Way of Life community. Ben jij erbij?

Waarom tien pioniers?

Omdat shinrin-yoku in Nederland nog in de kinderschoenen staat, vergelijkbaar met yoga in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Inmiddels is yoga algemeen geaccepteerd: iedereen heeft ervan gehoord, heeft het wel eens gedaan of doet zelfs wekelijks een yogales. Hetzelfde voorzie ik voor shinrin-yoku, omdat de verbinding van de mens met de natuur nét zo belangrijk is als goed eten, bewegen en slapen.

Hoe mooi is het dan om nu met een groepje gelijkgestemde mensen een jaar lang shinrin-yoku te gaan ervaren, deze ervaringen te delen, en een shinrin-yoku community in Nederland te gaan bouwen? Er samen voor te zorgen dat shinrin-yoku gemeengoed wordt in Nederland?

De droom van Shinrin-yoku Nederland is dat iedereen in Nederland over vijf jaar in zijn/haar eigen omgeving een Shinrin-yoku tocht kan doen.

Waarom? Omdat het verblijven in de natuur zo'n helende ervaring is (wetenschappelijk onderzocht en bewezen). Omdat mensen zich daadwerkelijk beter voelen na een shinrin-yoku tocht. Omdat het zo fijn is om de natuurbeleving samen te ervaren en daarna te delen. Laten we samen op pad gaan!

Wat houdt het jaarprogramma Living the Shinrin-yoku Way of Life in?

Wordt 2020 voor jou ook het fijnste jaar ooit? Doe mee met het jaarprogramma Living the Shinrin-yoku Way of Life! Kijk de video hierboven en schrijf je in: 

 

Wat krijg je?

- ontspanning, energie en een heerlijk gezond gevoel;

- twaalf shinrin-yoku tochten op diverse locaties in Nederland en één in Frankrijk;

- een gratis extra tocht in januari;

- een vriendenprijs voor alle andere Shinrin-yoku Way of Life wandeltochten;

- toegang tot de Shinrin-yoku Nederland online communitypagina met mooie extra's;

- korting op alle andere evenementen van Shinrin-yoku Nederland; 

- een uitgebreide vragenlijst vooraf;

- een gezamenlijke evaluatie achteraf;

- een POMS-test (profile of mood states) voorafgaand aan iedere wandeling;

- en een POMS-test na afloop van iedere wandeling.

De eerste drie inschrijvers krijgen de Shinrin-yoku Nederland verjaardagskalender met prachtige foto's uit Japan. De vervolginschrijvingen krijgen een ansichtkaartenset met de mooiste foto's van de kalender. Ben jij één van de tien pioniers die met Shinrin-yoku Nederland de Shinrin-yoku Way of Life gaat ontdekken? Schrijf je nu in!

Voor dit alles betaal je normaal gesproken €455,- 

Omdat ik dit jaar de Shinrin-yoku Way of Life wil promoten betaal je slechts €300,-.

De tien pioniers die het gehele jaar het commitment willen aangaan en écht de Shinrin-yoku Way of Life willen omarmen, geef ik nog eens 10% korting. Omdat we het avontuur dan samen aan kunnen gaan!

Voor de prachtige prijs van €270,- heb je een heerlijk jaar voor de boeg!

De Shinrin-yoku Way of Life tochten worden van 10-12 uur en 14-16 uur in de volgende weekenden gehouden:

10-11-12 januari locatie: Wolfhezer bos (gratis voor jaarprogramma deelnemers),

7-8-9 februari locatie Brabantse Wal,

13-14-15 maart locatie Duivelsberg,

9-10-11 april locatie Utrechtse Heuvelrug,

8-9-10 mei locatie Drentsche Aa,

5-6-7 juni locatie Biesbosch,

2-3-4 juli locatie Hoge Veluwe,

31 juli-1-2 augustus locatie Lothlorien (in Frankrijk),

28-29-30 augustus locatie n.t.b.,

25-26-27 september locatie n.t.b.,

23-24-25 oktober locatie n.t.b.,

20-21-22 november locatie n.t.b.,

18-19-20 december locatie Wolfhezer bos.

Deelnemers aan het jaarprogramma Living the Shinrin-yoku Way of Life kunnen ieder bovengenoemd weekend aan één van de zes shinrin-yoku tochten deelnemen. De overige vijf tochten kan je tegen een vriendenprijs ook meedoen. Hiervoor krijg je na inschrijving een kortingscode. De overnachtingen zijn exclusief, maar bij vragen kan je contact opnemen met Shinrin-yoku Nederland: meestal weten we wel een goed overnachtingsplekje te vinden!